We zijn een poosje samen opgelopen, bedankt voor het vertrouwen!

Reviews

Reviews van (ex-)cliënten:

(Indien er cijfers achter de reviews zijn op de schaal van 0-10: deze zijn geinventariseerd in het kader van de CMI certificering)

De reviews zijn op de site anoniem ivm privacy, maar vanzelfsprekend opgeslagen met naam en organisatie bij Loft&Siel.

 

Mirjam Rombouts is, naast dat zij zeer deskundig is, een hartelijke, warme, betrokken en bevlogen persoonlijkheid. Ik zou iedereen het gunnen om met haar een loopbaantraject te kunnen volgen. Mirjam is persoonlijk, eerlijk, doortastend en heeft volop passie voor haar werk en voor mensen. Voor haar ben je geen nummer en ze wil je altijd helpen en van advies voorzien, indien nodig. Ik voel me door haar echt geholpen in de verwerking van het verlies van mijn oude baan en bij de zoektocht naar een nieuwe invulling. (9)

*

Dit cijfer, heb ik gegeven omdat ik onder de indruk ben van de therapie die ik gevolgd heb. In het verleden meerdere sessies door derden ondergaan, maar helaas geen resultaat. Met deze therapie en de inhoudelijke sessie heeft het mij erg geholpen om dingen in het leven vanuit een ander perspectief te gaan zien. Ook heel persoonlijke zaken hebben een plaats mogen krijgen waar ik nu heel goed mee kan omgaan en geen belemmering meer zijn in mijn dagelijks functioneren. Heb nu de rust gevonden en inzicht gekregen in mijn dagelijks functioneren. Heb ook inzicht gelregen in wie en wat ik ben en mag zijn. Heel erg bedankt. (10)

*

Mirjam heeft mij zeer goed begeleid in mijn zoektocht naar een andere baan (en met succes!) Op een doortastende en effectieve wijze heeft ze mijn drijfveren in kaart laten brengen. Met deze inzichten heeft ze mij voorbereid op het voeren van netwerkgesprekken in een voor mij, nieuwe sector. Ik kan haar van harte aanbevelen. (8)

*

Mirjam heeft mij zeer goed begeleid in mijn loopbaantraject. Zij heeft mij een traject op maat geboden en aangesloten op wat ik op dat moment nodig had. Zij heeft mij eerst een goede basis neer laten zetten door middel van huiswerkopdrachten en gesprekken. Zij heeft mij zelf op onderzoek uitgestuurd, waardoor mijn profiel heel eigen is geworden en ik van daaruit goed op zoek kon naar een andere baan. Binnen relatieve korte tijd heb ik de stap kunnen maken van onzekerheid over hoe mijn komende loopbaan eruit zou zien, naar enthousiast en doelgericht solliciteren. Inmiddels werk ik bijna een jaar in een baan die me op het lijf geschreven is. (9)

*

Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop Mirjam Rombouts mij heeft begeleid tijdens mijn loopbaan traject. In de eerste fase heeft zij mij geholpen met het inzichtelijk maken van mijn kwaliteiten, competenties, loopbaanwaarden en wensen.Vervolgens met het formuleren van een goede elevator pitch, LinkedIn pagina sollicitatiebrief en mijn CV. 

Mirjam is integer, betrokken en kundig en gaf mij daarmee vertrouwen in de toekomst. Zij heeft veel ervaring met deze trajecten en kennis van de arbeidsmarkt. Mirjam kon met haar doortastende manier van vragen stellen en analytische blik de mogelijkheden voor de toekomst, gericht op mijn werkveld en capaciteiten, goed in kaart brengen. 

Naast de praktische hulp die ze gaf, heb ik ook heel veel gehad aan de wijze waarop ze mijn kracht en vertrouwen in mijn capaciteiten weer naar boven wist te halen. Dit zorgde ervoor dat ik met een zekere houding netwerk- en sollicitatiegesprekken kon voeren. Ik heb inmiddels een baan en kan verder bouwen op de adviezen van Mirjam! (9)

*

Gedurende een half jaar van reïntegratie ben ik met behulp van Mirjam erin geslaagd om enerzijds afscheid te nemen van mijn oude werkgever en anderzijds inzicht te krijgen hoe ik een nieuwe invulling kan geven aan mijn werk. 

 Iets wat al lang in mijn gedachten speelde kwam door de nieuw geboden mogelijkheid tot leven. Mede door de goede en bevlogen gesprekken en de gebruikte methodieken.

Ik ben nu bezig met een studie om de carrière verandering door te zetten. Hierbij financieel ondersteund door de door haar geïnitieerde afvloeiingsregeling met de voormalige werkgever. 

Door haar persoonlijke benadering, betrokkenheid en bevlogenheid is ze er in geslaagd om mij vrij te kunnen laten denken over de toekomst. Zonder de ‘angst’ en druk van mijn toenmalige werkgever om haast te maken. (9)

*

Mevrouw Rombouts heeft mij gedurende een periode van 1 jaar begeleid in een reintegratieproce (Spoor 2) na een lange periode van ziekte. In dit jaar heeft zij mij geleerd om mijn situatie te zien en te accepteren, wat voor mij erg moeilijk was. Ze heeft mij laten inzien dat ik afscheid moet nemen van het bedrijf waar ik sinds 1997 met plezier heb gewerkt. Daarnaast heeft zij mij mijn eigenwaarde teruggegeven door mijzelf weer te laten ontdekken wie ik ben, wat ik kan, welke sterke punten ik heb en hoe ik mijn zwakkere kanten om kan buigen naar positieve. Dit heeft ze gedaan met een geheel open houding en een enorme positieve werkhouding. Met haar meelevendheid en haar empathie wist ze mij te motiveren om een U-turn in mijn leven aan te durven.(9)

*

Na mijn ontslag heb ik een doorstart gemaakt als ZZP-er. Mirjam heeft op een uitstekende wijze aangegeven welke zaken van belang zijn bij de start van een geheel ander loopbaantraject. 

 Van aspecten als netwerken, relatiebeheer, valkuilen, kansen werd het belang duidelijk gemaakt en werk een plan van aanpak opgesteld.

 De voortgang van de plannen werd op een goede wijze gemonitord en zo nodig werd me de spiegel voorgehouden. Dit alles op een prettige wijze en in een goede sfeer. Het was bijna jammer dat het traject was afgelopen. (8)

 

 

 

 

 

 

 

Reviews van opdrachtgevers:

 

Heb een aantal coachingstrajecten met Mirjam doorlopen bij een aantal medewerkers. Ben daar heel positief over. Mirjam is een zeer innemende en enthousiaste coach waar de medewerker zich veilig en comfortabel bij voelt. Dit zorgt ervoor dat de trajecten slagen, ondanks de spanning die vaak bij de start aanwezig is bij de medewerker. Top. (9)

 

*

Wij ervaren de samenwerking met mevrouw Rombouts als heel constructief en prettig. Zij heeft laten zien dat ze een deskundige en bevlogen deskundige is. Wat prettig in de samenwerking is dat zij op een adequate manier verbinding houdt met de medewerker en organisatie. Ook medewerkers zijn heel blij met haar ondersteuning en voor ons als werkgever is dat erg belangrijk.(8)

*

Mirjam Rombouts werkt bij ons met deelnemers in uiteenlopende loopbaantrajecten. De samenwerking verloopt professioneel, hartelijk en tot grote tevredenheid van de deelnemers, collega’s en opdrachtgevers. Mirjam is in staat in grote verbondenheid met de deelnemers de thema’s aan te snijden die er echt toe doen bij het realiseren van een vervolgwens in leven en loopbaan. Haar coachende vaardigheden zijn groot en ze weet daarbij de grens met ongevraagd adviseren goed te bewaken. Mirjam is voor velen een vertrouwenwekkende gids in een spannend deel van de levensreis. Een gids die thuis is in de wereld van zelfananalyse, keuzes maken, belemmeringen overwinnen en tot daden komen. Ik hoop dat Mirjam nog lang bij ons team zal horen. (9)

*

Ze onderzoekt het probleem en hanteert een systematische aanpak waarin haar betrokkenheid en professionaliteit garant staat voor succes. Dit geldt zowel individueel als in teamverband. (8)

*

De samenwerking met Mirjam Rombouts is professioneel, zakelijk, nauwkeurig, accuraat en betrokken. Mirjam komt afspraken na. Voor mij is het een adviseur waar ik graag mee samenwerk. (8)

 

 

Een greep uit evaluaties van trainingen:

* Ze heeft aandacht voor het individu en benut ieders kennis en ervaring  

* Prettige sfeer, kan je goed uitdagen om een stapje "dieper te denken". 

* Helder en meedenkend optreden en haar enthousiasme slaat op me over 

* Zeer goede trainer, persoonlijk en betrokken. 

* Goed programma, goede uitleg en veel aandacht voor persoonlijke     situaties, wensen etc. 

* Ik heb geleerd dat ik de regie in eigen hand kan houden en hoe ik zelf actief    moet blijven. Er was veel interactie en een open sfeer in de groep.

* Ze geeft handen en voeten aan vraagstukken door heel veel voorbeelden te  geven. De workshop heeft mij erg gemotiveerd om met mijn loopbaan aan de  slag te gaan 

* Prettig persoon, leuke praktijkvoorbeelden, inspirerend, motiverend 

* Fijne luisterstem, veel voorbeelden en veel tips en trucs te horen gekregen 

* Alles was interessant! Ik heb me geen moment verveeld! Boeiend en positieve sfeer 

* Ik heb geleerd om mij weer te focussen op waar ik naar toe wil. Dat er meer mogelijk is naast mijn huidige functie. En dat kleine stapjes ook al veel kunnen brengen. Mirjam is vriendelijk en heeft verstand van zaken. 

* Ik heb geleerd welke stappen ik kan nemen om zelf de regie te krijgen, welke rol neem ik nu aan en helpt niet. Mirjam is een zeer goede trainer en geeft duidelijke feedback. 

* Een zeer goede training waar iedereen zeer actief was. Mirjam vraagt door  en probeert iedereen een stap verder te brengen. 

* Mirjam zette me aan het denken en was niet tevreden met een simpel antwoord. Ze deed dit op een prettige manier en toon.

 

 

drs. Mirjam Rombouts- Overbeek

0625 072 265
Kievit 3 | 8532 AN Lemmer
mirjam@loftensiel.nl

Twitter | Instagram | LinkedIn

 

Maak een afspraak

Copyright © 2020 Loft&Siel